Cătălin Botezatu speră să dea lovitura cu o nouă afacere. Creatorul de modă a lansat recent un vin care îi poartă numele

23 iulie 2015 23:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

A devenit celebru pentru rochiile de lux pe care le face pentru femei, însă de-acum doamnele se pot şi răcori cu gândul la el. Cătălin Botezatu are, mai nou, şi un vin, iar reporterii Click! l-au degustat, în premieră.

Este imaginea unei companii care produce genţi de voiaj, are prăjitură cu numele lui, însă tot ce-i lipsea lui Cătălin Botezatu (48 de ani) era o şampanie care să-i poarte numele. I s-a îndeplinit şi această dorinţă,  după ce în primăvară a bătut palma cu o firmă care produce vinuri spumante şi iată că faţa designerului se regăseşte pe toate sticlele, sub denumirea “Bote d’Amore”- un joc de cuvinte între numele acestuia şi expresia italiană “Botte d’Amore” (Butoiul cu dragoste).

Reporterul Click! a testat, joi, spumantul roze lansat recent în România. Impresii? E răcoritor, se poate consuma şi rece, nu neapărat la temperatura camerei, şi poate fi băut nu doar la felul doi de mâncare, ci e ideal şi la desert. Pentru câteva momente, ne-a făcut chiar să uităm de căldura de afară! Băutura este distri­buită în hotelurile, barurile, restaurantele, cafenelele şi cluburile din ţară, dar scopul este ca “Bote d’Amore” să ajungă şi în hipermarketuri. Gama cuprinde Vin Rose Demisec (11% alcool, cu indicaţie geografică Dealurile Moldovei), Spumant Rose Dulce (10,5% alcool) şi Spumant Alb Brut,( 12% alcool). Preţul de la producător este de  45 de lei pe sticlă, însă în restaurant ajunge şi la 150 de lei.

Click! spune

Şi alte vedete şi-au împrumutat „chipul” pentru băuturi.  Actorul Florin Piersic e imaginea vinului ”Două vorbe”,  Cătălin Moroşanu a avut şi el o „licoare” care i-a purtat numele, iar Cornelia şi Lupu Rednic se mândresc cu ”Vinul lupilor”. Adrian Mutu şi-a încercat, fără success, norocul în afaceri cu vinul ”Dieci”.

Mai multe