Cătălin Botezatu, zi de naștere cu „surprize”. Poliția a descins la petrecere și a împărțit amenzi

5 decembrie 2021 14:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

La petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a designer-ului vestimentar Cătălin Botezatu și-au făcut apariția și oamenii legii, fără invitație însă, și nu ca să îi ureze fostului jurat de la „Bravo, ai stil” „la mulți ani!”

Cătălin Botezatu a împlinit zilele trecute vârsta de 55 de ani, iar cu ocazia acestui eveniment special a organizat o petrecere cu fast. unde s-au prezentat mai multe nume sonore din showbiz-ul autohton. 

Deși de ziua sa, în data de 3 decembrie, a declarat că anul acesta nu își mai dorește o petrecere exclusivistă, iată însă că planurile s-au schimbat între timp, și la o distanță de câteva zile a urmat o petrecere organizată la un restaurant luxos din Capitală.

Printre invitați s-au numărat și Oana Roman, Andreea Tonciu și Raluca Bădulescu, însă adevărata surpriză a venit din partea oamenilor legii, care au descis la eveniment.

Din filmulețele și imaginile publicate pe rețelele de socializare de către invitați s-a putut observa că petrecerea a fost una de pomină, aceștia fiind poate chiar prea „petrecăreți” pentru contextul pandemic în care ne aflăm. Startul petrecerii a fost dat în jurul orei 18:00, iar la ora 21:15 echipajele de Poliție s-au deplasat la fața locului pentru o verificare de rutină.

Polițiștii susțin că, deși muzica a fost oprită la ora 21.00, așa cum prevăd normele în vigoare în perioada de pandemie, în local se mai aflau după aceasta oră aprovimativ 15 persoane. Ca urmare, patronul restaurantului a fost sancționat cu suma de 10.000 de lei, pentru nerespectarea programului de funcționare și încă 10.000 de lei după ce s-a constatat că funcționase în regim de „club”, cu toate că, în mod oficial, are doar program de restaurant.

A mai fost amendat și un angajat al localului, care a fost sanționat cu 3000 de lei pentru tulburarea liniștii publice, după un presupus conflict cu polițiștii, informează Gândul.

Mai multe