Cătălin Măruţă a izbucnit în lacrimi! Ce s-a întâmplat cu prezentatorul tv

30 iunie 2015 18:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Impresionat de drama prin care trece Emilia, o tânără de 30 de ani, abandonată de părinţi şi a cărei viaţă atârnă de un fir de păr, Cătălin Măruţă a fost copleşitit de emoţii. În ediţia de marţi a emisiunii pe care o prezintă, vedeta tv a izbucnit în lacrimi când fata a dat ochii cu cei care au părăsit-o şi le-a mărturisit zâmbitoare că i-a iertat.

Emilia este foarte bolnavă. Trăieşte fără rinichi şi face dializă de trei ori pe săptămână. A fost abandonată de părinţi în spital încă de când era un bebeluş. Din cauză că aceştia nu aveau posobilităţi financiare pentru tratamentul ei, fata a ajuns la o Mănăstire de pe Valea Prahovei, unde trăieşte şi în prezent.

Marţi (30 iunie 2015) Emilia şi-a revăzut părinţii după şapte ani, timp în care aceştia nu au venit deloc să o viziteze şi nici să o ia acasă. Deşi îi visează noaptea şi şi-ar dori să trăiască sub acelaşi acoperiş cu ei, Emilia a găsit forţa să-i ierte, ba chiar să le ceară oamenilor care i-au aflat trista poveste să-i ajute pe cei doi.

"Eu nu ştiu cât mai trăiesc. Viaţa mea atârnă de un fir de aţă. Vă rog să-i ajute cineva pe părinţii mei. Vă mulţumesc. Dacă aş fi putut i-aş fi ajutat chiar eu, dar nu am nicio posibilitate", a spus Emilia, moment în care Cătălin Măruţă nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile care au început să-i curgă şiroaie pe obraz.  Părinţii fetei şi-au cerut iertare de la ea pentru neglijenţa lor, mai ales că în urmă cu doi ani mama tinerei ar fi putut să-i ofere un rinichi şi să-i salveze viaţa. Pentru că i-a fost teamă de operaţie, ea a plecat din spital.

Explicaţia femeii este de-a dreptul halucinantă şi nimeni nu poate înţelege ce a fost în mintea ei, atunci când i-a întors spatele fiicei bolnave. "Mi s-a spus că aş putea să mă îmbolnăvesc şi eu şi nu o să mai pot lucra", s-a scuzat femeiea, care şi-a găsit cu greu cuvintele atunci când a fost întrebatăde ce nu şi-a căutat fiica bolnavă.  

Mai multe