Cătălin Moroşanu a rămas fără coroana de „rege al junglei”!

9 martie 2015 12:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Duminică (8 martie), la PRO TV, a avut loc finala emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, în care Regele Junglei a fost numit Cătălin Moroşanu, supranumit cândva și „Moartea din Carpaţi”. Acesta, alături de echipa emisiunii, a petrecut până a doua zi în zori!

Nu a contat oboseala, orele nedormite sau foamea. Duminică (8 martie) seară, după ce s-a terminat transmisia în direct a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la PRO TV, toată gaşca show-ului - în frunte cu cei doi semifinaşiti, Ruby şi Dorian Popa, finalistul Cătălin Moroşanu, dar şi prezentatorii Cabral, Mihai Bobonete şi Oana Tache - a petrecut până în zori în studiourile de filmare.

Cătălin Moroșanu - cea mai tare fază de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Ruby, Dorian Popa şi Cătălin Moroşanu s-au simţit extraordinar de bine şi s-au delectat cu cele mai alese bucate, având în vedere că erau morţi de foame, după ce o lungă perioadă au făcut foamea, dar au şi dansat şi s-au distrat până la epuizare. Au căzut laţi în camerele de hotel abia dimineaţa. 

Încoronat „Regele Junglei”, Cătălin Moroşanu (30 de ani) s-a distrat în ciuda oboselii şi chiar a făcut fotografii la petrecere. Însă, în toiul distracției, „Moartea din Carpați” a rămas fără coroana de flori cu care a fost încoronat la sfârşitul emisiunii. Oana Tache i-a subtilizat-o şi a purtat-o tot restul serii.

Cătălin Moroșanu s-a distrat până în zorii zilei după finală

Cât a durat cheful, petrecăreții, în frunte cu Cătălin Moroșanu, au făcut fotografii cu şerpi şi alte lighioane, pe care le-au purtat și pe după gât, acum fiind imuni la astfel de senzații tari. „Finalul oricărei povesti e începutul unei noi aventuri! Vă mulțumesc pentru că ne-ați fost alături! Ne vedem acasă curând. Mă întorc încoronată”, a scris Oana fanilor ei de pe Facebook. 

De marți (10 martie), Cătălin Moroșanu și echipa care a filmat în Africa vor reveni la viaţa obişnuită.

Mai multe