Cătălin Moroşanu s-a făcut actor: «E mai greu ca în ringul de lupte!»

21 octombrie 2020 9:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sportivul şi fostul concurent de la diferite reality-show-uri s-a făcut actor. Cătălin Moroşanu (36 de ani), Răzvan Popescu şi fratele Alinei Eremia, Mircea, au fost distribuiţi în serialul "6ase" care a debutat pe 19 octombrie pe YouTube.

"Întotdeauna am visat să fiu actor. Acum visul meu a devenit realitate. "6ase" este un proiect de suflet, realizat în oraşul meu natal, Iaşi, de prietenul Vlad Baba, cel care l-a şi produs. În serial joc rolul unui tată ce pleacă în căutarea fetiţei lui, care e răpită. E pentru prima dată când joc într-un film şi sunt entuziasmat. A fost mai greu ca în ringul de K1, dar la fel de provocator. Sper din suflet să vă placă, am pus multă pasiune în el”, a povestit Cătălin  sau ”Moartea din Carpaţi”, cum i se mai spune. 

În serial se prezintă povestea a 6 copii care trec prin tot felul de peripeţii, după ce au fost răpiţi de o agenţie secretă. Acţiunea celor 7 episoade devine cu atât mai complexă cu cât o multitudine de personaje pleacă în căutarea lor – poliţia, profesorii şi părinţii.

Mai multe