Cătălin Moroșanu se mută la București fără soție! Ce vrea să facă sportivul cu banii de la Survivor

6 august 2021 17:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce s-a întors de la „Survivor România” cu conturile pline de bani, Cătălin Moroșanu (37 de ani) este gata să-și îndeplinească visul vieții lui, însă pentru acest lucru trebuie să se mute temporar de lângă soție.

Marele luptător intenționează să-și deschidă o academie sportivă, unde să ajute tinerii care vor să facă kickbox, taekwondo sau kempo.

Sportivul a găsit deja și locul unde va funcționa noul complex sportiv care e posibil să se cheme chiar „Academia Cătălin Moroșanu”.

„Îmi doresc să deschid o sală de kickboxing. Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive. În momentul în care îmi voi deschide Academia Cătălin Moroșanu să merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici. Vreau să iau un antrenor de MMA, un antrenor de taekwondo. O să încerc să prind toate aceste ramuri sub această sală. Am găsit și un loc deja, la Romexpo”, a declarat Cătălin Moroșanu, la „Teo Show”.Pentru noua afacere, Moroșanu se va muta la București, însă fără familia sa, care va rămâne la Iași, și pe care o va vizita săptămânal. Dacă afacerea va merge, nu este exclus ca odată cu trecerea timpului, familia lui să se mute la București.

"Soția mea rămâne la Iași, unde are o clinica dentară. Nu poate să se mute încă de acolo. Eu mă mut singur aici ca să mă ocup de sală”, a mai spus luptătorul.

Mai multe