Cătălin Scărlătescu, Cabral şi Andreea Esca se întrec în peruci

12 ianuarie 2019 19:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cabral (41 de ani) și Cătălin Scărlătescu (47 de ani) se țin de șotii! Pentru a-și binedispune prietenii de pe Internet, cei doi s-au fotografiat cu peruci, semn că duc dorul pletelor de altădată, din anii de liceu.

“E soare, ieșiți afară!”, a scris prezentatorul emisiunii “Ce spun românii? (PRO TV), în dreptul imaginii, spre amuzamentul admiratorilor.  Dar și Chef Cătălin Scărlătescu a ales să se pozeze cu o perucă, alegând însă una blondă, cu mai mult volum. “A nins toată noaptea”, a fost mesajul vedetei de la Antena 1. “Woow, ce dur ești, Cată”, “Un nas roșu și puțin machiaj și mergem la circ” sau “Wow, ce-ar mai fi să ai așa o freză în finala emisiunii Chefi la cuțite”, sunt doar câteva dintre mesajele amuzante primite de vestitul bucătar. 

În timp ce Cabral este tătic de fetiță, pentru a doua oară, Cătălin nici că se gândește să renunțe la burlăcie, deși peste trei ani va schimba prefixul. Nici Andreea Esca nu s-a lăsat mai prejos, ştirista PRO TV amuzându-se de minune cu această claie de păr. 

Mai multe