Cătălin Zmărăndescu, bunic la numai 48 de ani

16 noiembrie 2021 19:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Veste mare pentru Cătălin Zmărăndescu! Luptătorul va deveni bunic la doar 48 de ani. Fiica lui cea mare, Alexandra, a anunțat pe rețelele de socializare că este însărcinată!

Cunoscutul luptător și antrenor MMA Cătălin Zmărăndescu își mărește familia. Luptătorul a aflat că va deveni pentru prima dată bunic la vârsta de doar 48 de ani. Bucuria i-a făcut-o fiica cea mare, Alexandra, în vârstă de 18 ani. Alexandra a dat vestea că este însărcinată, pe Instagram.Tânăra, care este în culmea fericirii, a postat și o fotografie în care iubitul îi sărută burtica, însoțită de descrierea ”1+1=3”. Alexandra abia așteaptă să devină mămică, deși are doar 18 ani.

Alexandra este fiica lui Cătălin Zmărăndescu din prima căsătorie. Tânăra a luat lecţii de autoapărare de la fratele ei, Mihai, care este și el luptător de MMA. Alexandra a făcut cinci ani de tenis, dar a fost atrasă mai mult de street-dance. Tânăra de 18 ani atrage toate privirile cu look-ul ei extravagant, plin de tatuaje.

Citește și:

Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, la cuțite cu tatăl său: “Nu vreau să mai aud de el! Are 4 copii și spune că are doar 2”

Ce familie superbă are durul Cătălin Zmărăndescu: “Sunt cel mai fericit tătic de fetiţă”

Mai multe