Cătălina Mustață, război cu Florin Zamfirescu şi după divorţ! Ce-i reproşează actriţa

24 iunie 2014 18:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cătălina Mustață a luat foc atunci când a aflat că Florin Zamfirescu, de care a divorțat după 21 de ani de mariaj, își va construi o casă, în aceeași curte cu ea. Actrița a vut aceeași reacție când a constatat că fostul ei soț s-a mutat cu actuala iubită la doi pași de ea.

Florin Zamfirescu i-a făcut în ciudă fostei soții! Actorul și-a adus actuala iubită, pe Daciana, medic de familie, în noua lui casă de la Mogoșoaia. Cei doi s-au mutat, recent, în vila pe care actorul și-a construit-o, pe jumătate din terenul aferent casei, în care a locuit împreună cu fosta lui soție, Cătălina Mustață. Gestul nu i-a picat prea bine Cătălinei. De altfel, aceasta s-a plâns prietenilor că Florin Zamfirescu a vrut să îi facă în ciudă. Însă acesta, și-a văzut mai departe de viață...

"Cât timp am fost căsătoriţi, eu şi Cătălina am împărţit o vilă şi o curte frumoasă în Mogoşoaia. Doar curtea am împărţit-o după divorţ, aşa că ea a rămas cu vila şi 1.250 de metri de teren, iar eu cu cealaltă jumătate din curte", a declarat, la începutul anului pentru Click!, Florin Zamfirescu.

Actorul a mai spus, că pe bucata respectivă de teren, și-a construit o casă cu cinci dependinţe. ”Peste o săptămână va veni cineva să facă curat, apoi ne vom ocupa de mobilat. Pe mine nu mă deranjează că stau la doi paşi de Cătălina. Am văzut că ea a tras un gard mare să nu mă mai vadă", a ținut să precizeze actorul.

Mai multe