Catanga, din nou la spital

5 iunie 2018 20:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solista Cornelia Catanga (60 de ani) pare urmărită de belele, anul acesta fiind internată de două ori. Zilele trecute, ea a ajuns la Spitalul de urgenţă pentru boli oftalmologice din Bucureşti, cu tensiune oculară. A trecut cu bine şi peste acest episod medical, cu ajutorul doctorilor, ea urmând a fi externată vineri.

Pe lângă problemele de sănătate de natură oftalmologică, avute încă din anii copilăriei (n.r.-suferă de retinopatie pigmentară, boală care îngustează câmpul vizual şi slăbeşte vederea), celebra Cornelia Catanga a suferit, la începutul anului, şi un puseu de tensiune.

”Mi-a fost foarte rău, am avut tensiunea 21, noroc că fiul meu era acasă, el a chemat Salvarea. Leşinasem, am fost la un pas de moarte, mi-au spus şi medicii, m-am trezit la un spital din Baloteşti. Acum mi-au pus un holter, un aparat care măsoară în mod continuu ritmul inimii, timp de 24 de ore, ca să mi se dea un tratament adecvat”, ne-a mărturisit atunci Cornelia.

Din păcate, zilele trecute, ea a ajuns din nou la spital, de data aceasta cu tensiune oculară: ”Nu mai vedeam bine, mă durea capul îngrozitor. Am trecut printr-o serie de analize, m-au consultat doi medici foarte buni, Monica Pop şi Marian Burcea, cel care m-a şi operat prima oară la ochi, în urmă cu câţiva ani, pentru a stagna retinopatia. Mă vor externa vineri, am trecut peste ce a fost mai greu”, ne-a declarat artista.

Ea este supravegheată, chiar şi noaptea, de fiul ei, Alexandru: ”Dragul de el, stă lângă mine, avem două paturi într-o rezervă. Am vrut să aduc pe altcineva ca să mă mai ajute, dar el n-a vrut să mă lase la greu”. Cornelia are o relaţie foarte strânsă cu unicul său fiu, un pianist talentat, cu multe premii la concursuri medicale.Alex este rodul iubirii ei cu solistul Aurel Pădureanu. Artista e nerăbdătoare să revină pe scenă: ”Am o grămadă de spectacole, de-abia aştept să merg la petreceri, muzica este viaţa mea”, ne-a mai spus cântăreaţa.

Mai multe