Câte partenere sexuale a avut Cornel Ilie înainte de a se însura? Răspunsul artistului

18 ianuarie 2018 17:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cornel Ilie a luat prin surprindere pe toată lumea când s-a însurat și a devenit tată. Puțini se așteptau ca unul dintre cei mai cuceritori artiști de la noi să renunțe la libertatea care vine la pachet cu statutul de burlac. Înainte de a devenit soț însă, solistul de la Vunk a avut un număr impresionant de iubite.

Cornel Ilie (41 de ani) și-a pus sufletul pe tavă în fața psihologului Gaspar Gyorgy la emisiunea ”Love is fun cu dr. Gaspar și Bogdan”. Artistul cu reputație de cuceritor n-a ocolit deloc subiectele sensibile, chiar dacă acum e bărbat la casa lui, un tată de familie foarte devotat și pasionat.

Întrebat câte partenere sexuale a avut înainte de a se însura cu Eliza, Cornel a recunoscut că a fost vorba de câteva zeci. ”Am înșelat, am fost înșelat. În general am părăsit. Am fost părăsit o singură dată. Am avut și dezamăgiri. Câte piese de dragoste, atâtea dezamăgiri”, a declarat solistul trupei Vunk.

În 2012 a intrat în scenă Eliza, o blondă cu 12 ani mai tânără, curajoasă, cu mult tact, care, culmea!, a făcut primul pas. ”Ne-am văzut pe stradă. Ne-am aruncat o privire și am întors capul unul după celălalt. Mie ăsta mi se pare și acum un gest foarte pasional. Nu ne-am spus nimic, evident. Eu, timid, ea, timidă. Noroc că mi-a scris ea apoi pe Facebook. Asta se întâmpla în 2012. Am tot vorbit, iar în 2013 ne-am cuplat. Ne-am căsătorit în 2015, când a venit în viața noastră o fetiță genială, Zara”, și-a amintit artistul.

Mai multe