Câţi bani a spart Ilie Năstase să o distreze pe Brigitte de Revelion

4 ianuarie 2018 22:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

După un an în care s-au comportat precum Tom şi Jerry, iată că soţii Ilie şi Brigitte Năstase au dat-o din nou la pace. Marea împăcare a avut loc de Revelion, când fostul mare jucător de tenis a cheltuit 15.000 de euro pentru a-şi răsfăţa soţia, departe de ţară. Investiţia a meritat, căci bruneta zâmbeşte mulţumită în toate fotografiile postate pe Facebook.

”Ca să-mi iert soţul, trebuie să facă multe”, spunea Brigitte Năstase (40 de ani), într-un interviu. În martie, anul trecut, bruneta a plecat din casa fostului mare jucător de tenis, pe motiv că ar fi fost înşelată şi jignită, însă Ilie a făcut tot posibilul să obţină iertarea soţiei. El i-a cumpărat un apartament la Mamaia, în valoare de 100.000 de euro, i-a deschis o afacere de 50.000 de euro, şi i-a oferit în dar poşete şi haine de mii de euro. Însă minunea avea să se întâmple abia de Anul Nou, când Ilie a plusat cu o vacanţă exotică în Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite. După opt ani de convieţuire, bogătaşul a prins coarda sensibilă a pretenţioasei sale soţii, aşa că a surprins-o cu această mini vacanţă care a durat vreo şase zile şi pentru care a  scos din buzunar în jur de 15.000 de euro.

Pe 28 decembrie, cei doi porumbei, însoţiţi de fetiţa lui Brigitte, au zburat spre Abu Dhabi. Bruneta nu a rezistat tentaţiei şi acolo s-a răsfăţat la shopping şi la restaurante de cinci stele. La chefuri li s-a alăturat şi Anamaria Prodan, dar şi prietenele acesteia. Revelionul l-au petrecut într-o locaţie de lux, la Coya Abu Dhabi, un restaurant cu specific peruvian, unde s-au delectat cu şampanie scumpă şi cu mâncăruri ales. Laurenţiu Reghecampf, soţul Anamariei Prodan, şi Ilie Năstase le-au făcut galerie fetelor îmbrăcate în haine strălucitoare la propriu.

Brigitte a purtat o rochie foarte lungă, mulată pe trup şi extrem de decoltată, aşa că Nasty a trebuit să o păzească din umbră toată seară, căci invitaţii de sex masculin o sorbeau din priviri. După această petrecere fastuoasă, Brigitte s-a relaxat la o promenadă prin Dubai, unde s-a pus pe cheltuit prin magazine, apoi a intrat într-un salon al unui brand cunoscut de automobile. Răsplata brunetei pentru tot acest răsfăţ oferit de soţul ei a fost un pupic, o îmbrăţişare şi o declaraţie originală de dragoste pentru Ilie. Cei doi se vor întoarce acasă împăcaţi şi la fel de îndrăgostiţi ca la debutul poveştii lor de iubire.

Mai multe