Câți bani face Cotabiță din cântările de sărbători

8 decembrie 2016 14:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viața lui Gabriel Cotabiță s-a schimbat radical după problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu un an și jumătate. Solistul și-a revenit complet, s-a căsătorit iar cariera sa a fost relansată.

La un an și jumătate de la tragedia prin care a trecut, Gabriel Cotabiță este mai solicitat la oricând. Nu stă deloc acasă și face bani pe bandă rulantă. A stat în comă mai bine de trei săptămâni, după ce a suferit un infarct la data de 8 mai 2015.

Soarele a venit și pe strada lui Cotabiță și solitul și-a început o nouă viață. Solicitările pentru cocnerte au început să curgă pe bandă rulantă, iar acum, în toamnă și-a luat de soție iubita, pe Alina, cea care i-a fost alături în perioada în care a stat în spital. Chiar dacă a împlinit 60 de ani luna trecută, artistul se simte tânăr. DE Revelion se află în tratative pentru trei concerte a câte 2000 de euro, asta înseamnă 6000 euro dintr-un foc.

Zilele trecute, a avut un concert la Veneția, unde artistul a făcut și o mărturisire emoționantă. “După încercarea prin care am trecut, cred că numai bunul Dumnezeu a făcut în așa fel încât să mai rămân aici, pe pământ, probabil, a considerat că mai am ceva important de făcut”, a spus Gabriel Cotabiță. 

Mai multe