Catinca Roman a făcut Covid: "Nici nu îmi imaginez ce ar fi fost dacă nu eram vaccinată"

9 octombrie 2021 11:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Catinca Roman este infectată cu virusul Sars-Cov-2! Sora Oanei Roman a luat virusul, deși s-a vaccinat în urmă cu șase luni cu AstraZeneca. Catinca a făcut o formă moderată a bolii și s-a izolat la domiciliu pentru a nu-i afecta și pe apropiați.

Din fericire, vedeta nu a avut nevoie de spitalizare și s-a tratat acasă. “Acum mă simt ceva mai bine, dar nu mi-a fost ușor. Nu am avut nevoie de spitalizare sau de oxigen, dar am resimțit boala ca fiind o formă moderată. Nu sunt încă complet recuperată. Dar, din fericire, nu i-am îmbolnăvit pe cei din jur, fiica mea este bine, sunt toți bine“, a dezvăluit Catinca Roman, pentru Fanatik.ro.

"Mai aveam o săptămână și îmi făceam și doza booster"

Fiica vitregă a lui Petre Roman intenționa să-și facă în aceste zile și doza a treia de vaccin însă nu a mai apucat, infectând-se cu Sars-CoV -2. “Eu sunt vaccinată. Mai aveam o săptămână și îmi făceam și doza booster, dar nu am mai apucat pentru că m-am îmbolnăvit. Dar nici nu îmi imaginez ce ar fi fost dacă nu eram vaccinată. Dacă eu am avut formă moderată și m-am simțit cum m-am simțit, nici nu vreau să mă gândesc ce e la cei cu forme severe”, a mai spus vedeta, care se află în izolare la domiciliu.

Citește și:

Confesiunile vedetelor după Covid: sechele și povești de groază din spital. Andrei Ștefănescu: "Eram praf, aveam pierderi de memorie"

Alina Pușcău, în stare gravă cu Covid, varianta Delta: “Mă omoară, îmi distruge viața”

Mai multe