Catinca Roman, dezvăluiri despre avortul Oanei: "Nu ştiu cum a putut rămâne însărcinată"

13 decembrie 2016 9:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman a trecut prin clipe grele când a fost obligată să facă avort în urmă cu o lună. Deşi îşi dorea enorm să aibă un al doilea copil, fiica lui Petre Roman nu a putut păstra sarcina întrucât riscurile erau foarte mari. Catina, sora ei, a vorbit deschis despre drama prin care a trecut Oana şi a dezvăluit că nici prin cap nu i-a trecut să îi spună să păstreze copilul.

Ba mai mult, Catinca a povestit că şi-a încurajat sora să facă întrerupere de sarcină. Din punctul de vedere al designerului, Oana nu ar fi trebuit să rămână gravidă de la bun început, dar probabil a fost o pură întâmplare. 

"Eu nu am încurajat-o absolut deloc să păstreze sarcina. Nu ştiu cum de a putut să rămână însărcinată în situaţia asta. Poate inconştient, dorindu-şi un alt copil s-a întâmplat asta. Dacă nu ar fi avut un copil putea să rişte. Este clar că a luat decizia cea mai corectă. Marius trebuie să se gândească la sănătatea şi siguranţa Oanei", a spus Catinca la emisiunea "Agentul VIP", de la Antena Stars. 

Ea a mai povestit că a fost şi ea şi-a dorit un al doilea copil, doar că nu s-a putut: "Şi eu la un moment dat, mi-am dorit un al doilea copil. N-a fost să fie, dar mi-am dorit".

Dacă nu avorta, şi ea şi copilul ar fi avut de suferit

Oana Roman a dezvăluit recent că a rămas gravidă a doua oară, dar a fost nevoită să facă avort. Ea a avut mari probleme după prima naştere, când a fost operată de mai multe ori după cezariană. Acum, medicii au sfătuit-o să se gândească bine înainte de a merge mai departe, pentru că se expune unor riscuri uriaşe. Nu doar vedeta ar fi fost afectată, ci şi copilul.

"După ce am născut-o pe Isabela, am suferit alte două interveţii post-cezariană. Cea de-a treia a durat 8 ore şi mi-a salvat viaţa pentru că am fost la un pas de septicemie. Eu am o plasă în abdomen. Muşchiul abdominal şi vezica urinară au fost grav afectată. Eu jumătate din abdomen nu mi-l simt. Nu voi mai fi niciodartă la fel. Eu nu ştiam că am această interdicţie, de a mai rămâne gravidă. M-am dus fericită la spital la unul dintre cei mai mari ginecologi, care m-a consultat şi care mi-a spus că riscurile sunt foarte mari. Sarcina era foarte mică şi a trebuit să fac o intervenţie. Cred că sunt două săptămâni de atunci. Se putea rupe peretele abdominal, pentru că eu nu am muşchi în partea stângă. Eu mi-aş fi dorit să am o familie mai mare. Nu exclud nici să adopt, pentru că există mulţi copii care merită acest lucru", a povestit Oana Roman. 

Mai multe