Catrinel a dat afară de la botez ursitoarea rea

28 septembrie 2009 15:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Catrinel Sandu şi Gabriel Trifu au chemat, sâmbătă, la botezul fiicei lor, Sara Maria, în vârstă de două luni, trei ursitoare, numai una şi una.

Slujba de creştinare a micuţei Sara Maria avut loc la prânz la Biserica Domniţa Bălaşa, după care toţi invitaţii au plecat să petreacă la Casa Centrală a Armatei.

Punctul de atracţie al botezului l-au constituit cele trei ursitoare tocmite de Catrinel şi Gabriel Trifu, care au venit să-i ureze fetiţei să aibă parte de noroc, fericire, bani şi o soartă cât mai bună.

Conform tradiţiei, alături de Zânele bune şi-a făcut apariţia şi Vrăjitoarea cea rea, care a fost însă alungată de la chef de fosta prezentatoare de la Naţional TV.

Micuţa Sara a rezistat la petrecere până la miezul nopţii, când a fost adus tortul de un etaj, din ciocolată şi bezea. Invitaţii i-au adus foarte multe cadouri, de la jucării, la hăinuţe de firmă şi, îndeosebi, bijuterii din aur şi din platină.

Micuţa a avut două rânduri de naşi, Diana şi Florin Segărceanu şi un cuplu de prieteni de-ai soţilor Trifu, Narcisa şi Călin Mocanu.

Mai multe