Catrinel Menghia a reușit să slăbească 10 kg în 10 zile, după ce a născut!

9 martie 2019 19:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Catrinel Menghia a născut recent o fetiță perfect sănătoasă, iar la doar 10 zile de când a devenit pentru prima oară mămică, vedeta le-a mărturisit prietenilor virtuali că a reușit deja să scape de circa 10 kilograme acumulate pe timpul sarcinii.

Catrinel Menghia s-a obișnuit cu silueta ei de fotomodel, așa că a început deja lupta cu kilogramele acumulate în timpul sarcinii. După ce i-a dat naștere fetiței sale și a italianului Massimiliano Di Lodovico, micuța Caroline, vedeta și-a reluat activitățile sportive pe care le începuse în timpul sarcinii și a anunțat în mediul online că a reușit să slăbească într-un timp record, dând jos 10 kilograme în 10 zile.

Catrinel Menghia a slăbit 10 kilograme în 10 zile

Catrinel arată în continuare foarte bine și se bucură din plin de noul statut de mămică. Românca a născut pe 25 februarie o fetiță perfect sănătoasă, fiind la prima experiență de acest gen. La 10 zile de când a devenit pentru prima oară mamă, vedeta a publicat pe contul personal de socializare o imagine prin intermediul căreia le-a mărturisit urmăritorilor săi virtuali că a reușit scape de 10 kilograme acumulate pe timpul sarcinii.

„10 kilograme în 10 zile”, a scris Catrinel Menghia în dreptul fotografiei în cauză. Pentru a ajunge la silueta de dinainte de sarcină, Catrinel ar mai avea de dat jos în jur de 5 kilograme, deoarece sarcina i-a adus în plus în jur de 15 kg.

Catrinel Menghia și iubitul ei, Massimiliano Di Lodovico, și-au numit fetița Caroline Léon Di Lodovico, iar proaspăta mămică trece în prezent printr-una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Rolul acesta o prinde de minune, mai ales că vedeta adoră să-și alăpteze micuța, imaginile publicate de ea pe rețelele de socializare fiind grăitoare în acest sens.

Cum a anunţat Catrinel Menghia că este însărcinată

Catrinel Menghia a dat marea veste toamna trecută la o gală caritabilă din Monte Carlo, unde a lăsat să i se observe burtica de gravidă în toată splendoarea. Actrița îşi dorea de ceva vreme să devină mămică, având în vedere că se iubeşte cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico de 7 ani.

„Noi ne-am ferit vreo doi ani, doar pentru că nu voiam să fiu în centrul atenţiei. M-am amuzat când am văzut că în presa internaţională Massimiliano este un «faimos producator». El este la început ca şi mine. Nu e meseria lui principală”, povestea actriţa pentru Click!, în urmă cu ceva vreme.

Catrinel a fost căsătorită cu Massimo Brambati timp de 6 ani, până să decidă să divorţeze în 2011, însă se vede din nou mireasă, iar acum are şi mai multe motive să facă pasul cel mare.

Mai multe