Catrinel Menghia, răvășitoare într-o rochie roșie, în ultima zi a Festivalului de la Veneția

8 septembrie 2019 10:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Festivalul de Film de la Veneția s-a încheiat oficial sâmbătă seară (7 septembrie). Printre vedetele prezente pe covorul roșu al prestigiosului eveniment s-a numărat și Catrinel Menghia (33 de ani), alias Marlon, care a furat toate privirile. Superba româncă a purtat o rochie roșie cu trenă și cu umerii dezgoliți.

Să te tot uiți la Catrinel Menghia! Frumusețea incontestabilă a brunetei i-a cucerit pe italieni, în ultima seară a Festivalului de Film de la Veneția. Nimeni nu și-a putut lua ochii de la actrița de origine română, care a ales pentru această gală o rochie inedită de culoare roșu-aprins, semnată de casa de modă italiană Ermanno Scervino, la care a accesorizat bijuterii cu diamante de la Chopard.

Înainte să ajungă pe covorul roșu, superba mămică a avut grijă de fetița ei Carolina, care are șapte luni. Deși a născut relativ de puțin timp, Catrinel Menghia a reușit să ajungă din nou la silueta de model care a consacrat-o.  Iubitul italian, Massimiliano di Ludovico, este cel care a ajutat-o pe Catrinel Menghia cu bebelușul, cât ea a fost la Festivalul de Film de la Veneția.

Filmul „Joker” a câștigat „Leul de Aur” la Festivalul de Film de la Veneția

Festivalul de Film de la Veneția a avut loc în perioada 28 august-7 septembrie, la Pallazo del Cinema. Lungmetrajul „Joker”, care îi au în distribuție pe Joaquin Phoenix și Robert De Niro, a câștigat „Leul de Aur”. Producția realizată după benzi desenate prezintă originea personajului Joker, interpretat de Joaquin Phoenix. 

O altă surpriză uriașă a galei a fost marele premiu al juriului, care i-a fost acordat filmului „J'accuse/ An Officer and a Spy”, în regia lui Roman Polanski. Președintele juriului a fost Lucrecia Martel, cunoscută pentru producții precum „La cienaga” și „Zama”. Ea a fost a șaptea femeie care a deținut această poziție prestigioasă, în istoria Festivalului de Film de la Veneția.

Citește și

Catrinel Menghia, apariție răvășitoare pe covorul roșu de la Cannes!

Catrinel Menghia a slăbit 15 kg în șapte luni. A fost splendidă pe covorul roșu

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Mai multe