Catrinel Menghia şi iubitul italian, 6 ani de relaţie!

26 ianuarie 2017 13:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ce discretă a fost Catrinel Menghia cu viaţa ei amoroasă! Actriţa, care pe platourile de filmare se recomandă Catrinel Marlon, a început o relaţie la scurt timp după divorţul de fostul soţ, în 2011, dar a păstrat secretul trei ani când s-a decis că a venit momentul să le spună tuturor cât de mult îl iubeşte pe producătorul de film, Massimiliano di Lodovico. Acum deja, cei doi formează un cuplu de 6 ani.

Zi specială pentru focoasa Catrinel Menghia care aniversează joi (26 ianuarie) 6 ani de relaţie cu iubitul ei italian, Massimiliano di Lodovico. Manechinul din Iaşi care a plecat din România la vârsta de 16 ani pentru a-şi face o carieră în Italia l-a cunoscut iniţial pe Massimo Brambati de care a divorţat şase ani mai târziu şi l-a scurt timp s-a îndrăgostit nebuneşte de actualul ei partener.

"Noi ne-am ferit vreo doi ani, doar pentru că nu voiam să fiu în centrul atenţiei. M-am amuzat când am văzut că în presa internaţională Massimiliano este un «faimos producator». El este la început ca şi mine. Nu e meseria lui principală", ne povestea actriţa. Astăzi, Catrinel este mai fericită ca niciodată, iar mărturie stă o declaraţie de dragoste emoţionantă făcută pentru iubitul ei. "Dacă muzica este hrană pentru dragostea, atunci să ascultăm! #un singur suflet#devenim mai puternici în al 6-lea an#bună ziua# zi specială", a scris Catrinel pe pagina ei de Instagram alături de o fotografie sugestivă în care îşi soarbe iubitul din priviri.

Mai multe