Catrinel Sandu a ajuns cu copilul de la bal, la spital

12 august 2015 18:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Weekendul trecut, Catrinel Sandu (38 de ani) a avut parte de un eveniment special în familie, pentru că a fost mamă spirituală pentru nepoata lui Ilie Balaci. Lia, fata fostului mare fotbalist, şi soţul ei, Adrian Ungur, şi-au botezat fetiţa la biserica din Pipera, iar Catrinel a fost nevoită să nășească doar alături de fetiţele ei, Sara (6 ani) şi Lara (2 ani și jumătate).

Soţul ei, Gabriel Trifu, a fost ocupat cu organizarea un meci de tenis foarte important în America, de la care nu putea lipsi. Îmbrăcată cu o rochie roşie ca focul, Catrinel a fost foarte elegantă, iar fetiţele sale i-au ţinut isonul, fiind îmbrăcate cu ţinute de la Letiţia Pescariu. La petrecere s-au distrat foarte bine, însă spre final s-a rupt filmul! Sara, fetiţa cea mare a lui Catrinel, a început să se simtă foarte rău şi a fost dusă de urgență la spital.

“Sara a făcut o enterocolită. S-a simţit rău și din cauza căldurii, aşa că a trebuit să mergem de urgenţă la spital. Acum este sub tratament, o țin la regim şi sper să se întărească, pentru că începe şcoala pe 24 august, în Florida”, ne-a spus Catrinel. 

Mai multe