Catrinel Sandu, aniversare de basm pentru fiica ei

1 august 2015 16:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deşi e stabilită de aproape 8 ani în America, cu soţul ei, Gabi Trifu, în ultima perioadă Catrinel Sandu obişnuieşte să-şi petreacă toate vacanţele de vară în România. Tot aici îi serbează şi ziua fiicei sale, Sara.

Vineri, micuţa a împlinit 6 ani şi, pentru că pe 24 august urmează să meargă la şcoală în clasa întâi, peste Ocean, părinţii au motivat-o cu o petrecere surpriză. Evenimentul a adunat peste 15 copii a avut loc la Magic PlayGround Moghioroş, spaţiu patronat de Alina Borcea, iar petrecerea a fost animată de personajul preferat al sărbătoritei, Prinţesa Ariel.

Copiii s-au jucat în voie în locul desprins parcă din poveşti şi nu s-au bucurat doar ei, ci şi adulţii, printre care şi bunicii Sarei, Mia şi Nicu Sandu şi Mioara Trif. Nu au lipsit nici vedetele, care au venit, bineînţeles, cu prichindeii lor: Andreea Spătaru, Diana Bişinicu, Loredana (Ex Trident). Sărbătorita a primit o mulţime de cadouri şi a avut un tort cu personajele ei preferate, din povestea lui Aladin.

Petrecerea a început la ora 18.00, iar copiii abia s-au mai dat duşi acasă, în jurul orei 22.00. Câns de va întoarce în America, Catrinel îi va mai organiza fetiţei şi o petrecere acolo, cu piscină, unde îşi va invita viitorii colegi de clasă.

Mai multe