Catrinel Sandu chiar și-a pus silicoane! De ce a luat această decizie

7 iunie 2017 14:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Catrinel Sandu este una din puținele vedete de la noi care a refuzat să pozeze goală, deși a primit nenumărate solicitări pentru un pictorial în celebra revistă cu iepurași. Cu un trup tras prin inel și o pereche de sâni bombați natural, Catrinel a încins imaginația multor bărbați.

Chiar și după ce a devenit mămică, de două ori, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor și-a păstrat formele tonice, iar sportul a ajutat-o foarte mult. Acum, la vârsta de 40 de ani, vedeta s-a decis să facă o modificare la nivelul bustului.

Suspectată mult timp că și-a mărit artificial sânii, Catrinel s-a lăsat abia acum pe mâna chirurgului estetician pentru o operație de acest fel, nemulțumită de cum arată sânii ei după ce a slăbit.

Miercuri, 7 iunie, la ora 11, Catrinel a fost operată de medicul Vitalie Stan, care i-a recomandat proteze de 380 de mililitri. ”Mama Natură a fost bună cu mine, însă în ultima vreme am slăbit, motiv pentru care am decis să-mi fac această modificare. Am puțină teamă de operație, însă l-am ales pe cel mai bun medic, pe Vitalie Stan, așa că îmi trece”, a declarat Catrinel pentru Click!, înainte de intervenție.

Mai multe