Catrinel Sandu e topită după iubitul ei din SUA

1 iunie 2018 20:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Catrinel Sandu ( 41 de ani) s-a săturat să-și mai plângă soarta, după ce soțul ei, Gabriel Trifu, a părăsit-o pentru altă femeie, astfel că, de la începutul lunii mai a postat fotografii cu noul iubit.

Nu îi arată încă fața, însă ipostazele în care se pozează devin, treptat- treptat, tot mai fierbinți. Deunăzi, ei s-au îmbrățișat cu foc, iar el îi ținea mâna pe posteriorul bombat. Ca dovadă că relația nu este doar un foc aprins de paie, fosta bebelușă de la ”Cronica Cârcotașilor ” (Prima TV) l-a prezentat pe bărbat și fiicelor ei, Lara (5 ani) şi Sara (8 ani). ”Ready for vacation (n.r.-gata de vacanță)”, a scris blondina în dreptul fotografiei. 

Catrinel Sandu a anunțat pe Facebook, la finalul anului 2017, că s-a despărţit de soţul ei, fostul tenisman Gabriel Trifu. Blonda a aflat chiar de la sursă că este înşelată. Culmea, de la amanta soţului, nu de la el. „O sună tipa asta într-o zi şi îi spune: «Bună, ştii cine sunt eu? Sunt iubita soţului tău de doi ani. Voiam doar să îţi zic că nu o să mai fie cu tine»”, a povestit o sursă pentru Click!

Mai multe