Catrinel Sandu, luată la întrebări la o televiziune din America. Ce a declarat vedeta!

5 ianuarie 2018 15:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Catrinel Sandu a fost zilele trecute, în calitate de invitat, în platoul unei televiziuni din America. Frumoasa blondină a vorbit despre cariera sa, dar și despre cum a reușit într-o țară străină.

”International dance star”! Așa fost numită Catrinel Sandu (40 de ani) de către prezentatorii emisiunii ”Suncoast View”, de pe postul ABC7, din Sarasota. Românca a petrecut în studioul tv aproape o oră și i-a cucerit pe telespectatori cu șarmul și cu frumusețea ei. Ei bine, nu a vorbit despre divorțul de Gabriel Trifu și despre alte chestiuni personale, ci a fost întrebată despre principala sa activitate de peste Ocean, căci după cum se știe, Catrinel este profesoară de dans și le ajută pe doamne să-și remodeleze silueta cu ajutorul mișcării.

Împreună cu două dintre elevele ei de la ”Soul Studio Dance”, blondina, care a devenit vedetă în America,  a făcut și o mică demonstrație de dans. Catrinel a vorbit și despre prezența ei în calitate de concurentă la emisiunea ”Dansez pentru tine”, de la Pro Tv, în anul 2011. ”2018-Viața mea profesională începe în cel mai bun mod posibil”, a spus Catrinel Sandu și a pus pe Facebook și câteva imagini din platoul televiziunii, flancată de prezentatori. Cu siguranță fiicele și părinții vedetei sunt mândri de ea! 

Iată că dacă în viața privată situația nu e tocmai roz, blondina anunțând înainte de Revelion divorțul de Gabriel Trifu, cu care are două fetițe, în viața profesională lucrurile se mișcă frumos.

Mai multe