Cauza decesului Oanei Ioachim, partenera lui Ştefan Bănică Jr EXCLUSIV

11 septembrie 2015 19:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ziua de vineri, 11 septembrie, este una neagră pentru teatrul românesc. Actriţa Oana Ioachim s-a stins din viaţa la vârsta de 48 de ani. Potrivit surselor Click! actriţa suferea de cancer la sân, boală ce a fost tratată la momentul apariţiei sale, dar care a recidivat din cauza stilului de viaţă a acesteia.

În ultimii ani Oana Ioachim l-a avut alături pe regizorul, producătorul, actorul şi scenaristul Răzvan Săvescu, cel care a lucrat la mai multe seriale şi filme de televiziune precum „Nimeni nu-i perfect”, „La Bloc” sau „America, venim!”. Această perioadă a vieţii sale nu a fost una comodă pentru actriţă, căci deşi colabora cu soţul ei şi juca la Teatrul Mic nu o ducea deloc bine cu sănătatea. „În urmă cu mulţi ani i s-a descoperit un cancer la sân, pe care l-a tratat la vremea respectivă. Însă din cauza stilului de viaţă dezordonat, cu multe opetreceri, turnee şi filmări la care participa de multe ori şi noaptea, acesta a recidivat. În ultima jumătate de an s-a curăţat rapid, mai ales că nu respecta deciziile medicilor. Slăbise foarte mult şi abia se mai ţinea pe picioare”, ne-a povestit o sursă din anturajul actriţei. 

Decesul anunţat printr-un comunicat

Decesul actriţei a fost anunţat prin intermediul unui comunicat de presă remis de Teatrul Mic celor de la Agerpres. "Cu regret vă aducem la cunoștință plecarea dintre noi a actriței Oana Ioachim, care s-a stins din viață în dimineața zilei de 11 septembrie, la vârsta de 48 de ani", se anunţa în acesta.

Ultimul film în care a apărut Oana Ioachim

Oana Ioachim s-a născut la pe 17 iulie 1967. Îndrăgita actriță a jucat în 12 filme, printre care "America, venim!" (2014) şi "Icre Negre/ Caviar" (2010), de Răzvan Săvescu, "Cealaltă Irina" (2009), de Andrei Gruzsniczki, "Alexandra" (2007), "Niciodată nu e prea târziu" (2006), de Alexandru Berceanu, şi "Amen/ Amen" (2002), de Costa-Gavras.

Imagini cu Oana Ioachim

Mai multe