Cavalerul de onoare de la nunta lui Bobby Păunescu a murit! Omul de afaceri este devastat

12 octombrie 2017 11:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

La doi ani de la nuntă, Bobby Păunescu s-a despărţit de cel mai bun prieten al său, care l-a iubit necondiţionat. Afaceristul a anunţat că James, căţelul care i-a fost chiar cavaler de onoare, a murit. Atât de mult l-a iubit miliardarul pe patruped, încânt imediat după petrecere, câinele a mers cu el şi soţia Alice Peneacă în luna lor de miere.

Orice iubitor de animale îi înţelege suferinţa lui Bobby Păunescu. Omul de afaceri a rămas fără căţelul de care era foarte apropiat şi care l-a nunta lui cu Alice Peneacă din vara anului 2015 a atars privirile la fel de mult ca şi mirii. James a fost înțolit precum un cavaler de onoare, cu manșete și papion la gât, și a avut voie să guste din toate preparatele din meniu. Mai mult, patrupedul a fost partenerul lor de călătorie în luna de miere. Acum, afaceristul suferă teribil după ce şi-a pierdut prietenul necuvântător. Miliardarul a publicat un mesaj de rămas-bun pe conturile lui de socializare.   

"James s-a culcat în linişte, dar nu înainte să le mulţumească tuturor celor care l-au iubit. Somn uşor credinta necondiţionată!...scuza-mă dacă nu am putut să stau tot timpul cu tine. Până o să ne revedem, îţi promit că cel pe care l-ai iubit mai mult decat te-ai iubit pe tine o să te facă şi mai mândru... Somn uşor camarade!", a scris Booby Păunescu. 

Mai multe