Ce a ajuns să facă soțul Oanei Roman după ce şi-a dat demisia de la florărie

23 aprilie 2018 12:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Soțul Oanei Roman (41 de ani), Marius Elisei (31 de ani), nu stă cu mâinile în sân de când şi-a dat demisia de la florăria unde era şofer aşa că, pe lângă rolul de tătic, el experimentează tot felul de meserii.

Zilele trecute, el a fost manechin de ocazie şi trebuie să spunem că postura îl prinde perfect, pentru că arată bine, este slab şi înalt. Soțul Oanei Roman a defilat la un eveniment organizat la Ballroom Park, într-un costum impecabil, cu vestă asortată şi cămaşă albă. Părea că se simte în elementul lui, deoarece emoţiile nu l-au trădat pe scenă scenă.

“Iubitul meu a fost model, și-a împlinit un vis mult dorit! A fost un eveniment tare frumos! Multumim prietenilor pentru prezența!”, a scris Oana Roman, mândră de soțul ei, pe pagina sa de Facebook. Pentru astfel de evenimente, manechinii de ocazie, care nu au o o carieră în domeniul modei, sunt plătiţi cu sume cuprinse între 300 şi 500 de lei pentru o defilare, însă uneori munca este prestată şi gratis, în baza unor prietenii cu organizatorii. Oana Roman și Marius Elisei au împreună o fetiță, pe micuța Isabela (4 ani).

Mai multe