Ce a apărut pe contul de Facebook al Denisei Manelista. Fanii sunt în lacrimi

4 august 2017 10:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Denisa Manelista s-a stins din viață duminica, 23 iulie, în urma unei bătălii dure cu cancerul hepatic. Cântăreața a lăsat în urma sa multe lacrimi și păreri de rău, iar la aproape două săptămâni de la vestea decesului ei, o nouă poză a fost publicată pe contul ei de Facebook.

Denisa Manelista a fost o tânără talentată, extrem de optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze și plină de viață. La câteva zile după ce a fost condusă pe ultimul drum, o nouă poză a fost publicată pe contul ei de Facebook, poză care o arată pe ea așa cum și-o amintește lumea.

Cu un zâmbet larg, până la urechi, cu fața luminoasa și ochi sinceri și sclipitori, așa și-o aminteșe familia, așa și-o amintesc și fanii din concerte și videoclipuri și tot așa se arată și în fotografia publicată în urmă cu câteva ore pe contul său de Facebook. Imaginea a devenit virală, fiind distribuită de multe ori în mediul online.

”Din respect pentru fanii Denisei am hotărât să postăm câte o fotografie cu îngerașul nostru! Echipa”, este ceea ce a scris fosta echipă a Denisei alături de fotografie.

Denisa Manelista s-a stins din viață duminică, 23 iulie, și a fost condusă pe ultimul drum marți, 25 iulie, în lacrimile familiei, cunoștințelor și fanilor, dar și în ritmuri de fanfară și taraf. Tânăra a fost una dintre cele mai cunoscute cântărețe din industria manelelor și mai avea multe de spus prin muzica sa, însă boala necruțătoare de la ficat i s-a împotrivit.

Mai multe