Ce a făcut Anca Serea înainte să revină în ring la "Uite cine dansează"

27 martie 2017 15:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anca Serea strânge din dinţi şi în ediţia din această seară de la "Uite cine dansează" de la Pro Tv va intra în ring, deşi s-a accidentat grav la piciorul stâng. În weekend, vedeta şi-a împărţit timpul între sala de antrenamente şi familie. Bruneta s-a jucat cu micuţii ei, care se pare că i-au dat forţă să treacă mai uşor peste neplăcerile cauzate de problemele de sănătate.

Anca Serea face eforturi disperate pentru a nu abandona competiţia de dans de la Pro Tv şi ascultă cu sfinţenie sfaturile medicilor ca să revină în ring. Toată săptămâna a mers şi a făcut recuperare, iar luni seara se pare că va dansa alături de partenerul ei Nicolai Curnic. Ediţia trecută, Anca Serea a intrat în scenă costumată, dar nu a putut saă danseze din cauza durerilor atroce. Nu a fost eliminată, deorece regulile internaționale ale show-ului sunt de partea ei. Potrivit, regulamentului un concurent poate să nu evolueze într-o emisiune dacă este accidentat.

Bruneta nu vrea sub nicio formă să abandoneze competiţia, ci de dragul copiilor ei cu care a stat toată ziua de duminică, va dansa din nou. Anca Serea a fost supusă unei investigaţii RMN pentru a vedea cât de gravă este accidentarea de la nivelul meniscului.

Mai multe