Ce a făcut Maria Constantin după ce Marcel Toader i-a refuzat divorțul

13 septembrie 2017 13:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

L-a așteptat degeaba pe Marcel Toader în cabinetul notarului. Afaceristul nu a venit să semneze certificatul de divorț. Miercuri, 13 septembrie, după 30 de minute de așteptare, Maria Constantin a plecat val vârtej din zona Piața Romană. Blondina era grăbită pentru că avea două lucruri importante de rezolvat.

Deocamdată rămâne căsătorită, chiar dacă și-a dat verigheta jos de pe deget. Marcel Toader nu a binevoit să se prezinte astăzi la notar pentru a divorța, și asta pentru că este hotărât ca separarea să se producă din vina Mariei, iar acest lucru este posibil doar la tribunal.

Frumoasa cântăreață a venit dis de dimineață, îmbrăcată super sexy, cu o rochie galbenă mulată pe forme, decoltată în față, spartă la spate. Extrem de hotărâtă să devină o femeie liberă, la 10.20 solista a ajuns la cabinetul stuat în zona Piața Romană.

La ora 10.50 a părăsit incinta, s-a urcat într-un taxi și a demarat spre zona Vitan. Artista se grăbea să ajungă la studioul de înregistrări pentru a face câteva repetiții. După ce și-a antrenat glasul, Maria a luat calea aeroportului. Nu, nu pleca într-o vacanță exotică, ci se îndrepta spre Cluj, unde avea de suținut un concert.

”Mariei îi merge foarte bine după divorț. De la un onorariu de 800 de lei a ajuns să încaseze 1.500 de euro pentru o cântare , iar într-o lună are peste 4 spectacole”, ne-a declarat o sursă din preajma cuplului Marcel Toader-Maria Constantin.

Mai multe