Ce a făcut-o pe Delia să plângă la nunta surorii sale

29 mai 2017 8:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mare sărbătoare duminică, 28 mai, în familia Deliei. Sora ei mai mică, Oana, s-a căsătorit cu alesul său, Răzvan, pe care urmează să-l facă tată în șapte luni. Tinerii căsătoriți și invitații lor s-au distrat de minune la petrecerea de după slujba religioasă, care s-a ținut la un restaurant de fițe de pe malul Lacului Herăstrău.

Prietenii și familia le-au fost aproape la cel mai important moment din viața lor de cuplu, iar Delia și soțul ei au jucat rolul de părinți spirituali. Deși s-a ținut tare în timpul cununiei religioase, ba chiar a făcut glume și a filmat o parte din slujbă, la petrecere, unde nimeni nu s-ar fi așteptat, artista s-a pus pe plâns.

Ceea ce i-a adus lacrimi în ochi a fost momentul special pregătit de Oana și Răzvan, dansul mirilor, pe o piesă specială, "I Don't Want to Miss a Thing", a celor de la Aerosmith. Senzuali și plini de pasiune, tinerii au plutit pe ritmul muzicii. Pentru primul lor dans, mirii și-au schimbat ținutele și au pășit pe ring în picioarele goale. Oana a lăsat deoparte rochia cu care a intrat în biserică și a îmbrăcat un top fluid, lung, și o pereche de pantaloni scurți. Delia a pus filmulețul pe rețelele sociale și a mărturisit: "Ghici cine plânge ca mimoza la ora asta".

Mai multe