Ce a făcut Oana Roman cu o zi înainte ca ea şi soţul ei să îşi reînnoiască jurămintele

22 septembrie 2016 22:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cu o zi înainte ca Oana Roman și soțul său, Marius Elisei, să-și reînnoiască jurămintele în fața altarului, vedeta și-a dus fiica la un nou salon de înfrumusețare unde a fost aranjată ca o mică prințesă.

La doar doi anișori, Isabela, fiica Oanei Roman, a avut parte de un tratament de înfrumusețare cu totul special cu ocazia Le Consul & Laurent Tourette Salon. Micuța Isabela a fost coafată de Laurent Tourette care a aranjat-o ca pe o frumoasă prințesă. S-a admirat cu răbdare în oglindă, dovedind că îi place încă de pe-acum să fie elegantă și în atenția tuturor.

Vineri, 23 septembrie, Oana Roman și Marius Elisei își vor reînnoi jurămintele de căsătorie la Biserica Sfântul Anton din Capitală, la ora 16.00, iar apoi se vor îndrepta spre restaurantul unde vor ține petrecera. Tot mâine, Marius elisei își serbează și ziua de naștere, împlinind 30 de ani. Oana Roman nici nu putea să-i facă un cadou mai frumos. În plus, se pare că diva a mai și slăbit pentru a fi sigură că ținuta pe care o va purta la marele eveniment îi va veni perfect.

La petrecere sunt invitați și părinții vedetei, dar se pare că Petre Roman nu va participa la eveniment.

Mai multe