Ce-a facut Smiley după ce a pierdut în finala de la “Vocea României”

19 decembrie 2016 15:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Chiar dacă a ieşit pe locul doi la “Vocea României”, Smiley nu se dă bătut şi vrea în continuare să lupte pentru elevii lui. Deocamdată, după ce a terminat filmările pentru emisiune, solistul s-a apucat ceva treabă, însă nu alături de artiștii săi, ci a avut de filmat pentru propriul lui proiect.

Smiley a avut anul acesta o mulţime de proiecte, care mai de care mai interesante, iar zilele trecute, după ce s-au terminat filmările pentru “Vocea României” a avut din nou treabă. De data aceasta cu Damian & Brothers, cei cărora le-a produs un întreg album de piese reorchestrate şi refăcute, la care a colaborat cu Loredana, Sore, Ştefan Bănică, Feli, Lora, Connect-R şi mulţi alţii.

De data aceasta, Smiley a filmat un nou videoclip la colaborarea cu Damian & Brothers la melodia “În staţie la Lizeanu”. Toată echipa s-a strâns într-o casă plină de figuraţie specială, unde se afla şi Alice Peneacă, soţia lui Bobby Păunescu. Probabil că fermecătorul manechin, pe care l-aţi mai văzut în diverse spoturi publicitare, va apărea în acest nou videoclip. Momentan Smiley şi prietenii lui şi-au publicat pe reţelele de socializare mai multe filmuleţe şi imagini de la filmări. 

De Crăciun participă la “Jocuri de celebritate”

A doua zi de Crăciun, la Pro TV, Andreea Esca, Smiley, Pavel Bartoș şi Magda Palimariu au fost invitaţi într-o ediție specială a emisiunii” „Jocuri de celebritate”, ce va difuzată de la 20:30! Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate au pregătit o ediție specială, iar din sufrageria lor, distracția va ajunge în casele tuturor românilor! Cu siguranţă că îl veţi vedea pe Smiley aşa cum nu l-aţi mai văzut niciodată.   

Mai multe