Ce a găsit soţia lui Guţă "cadou" în faţa porţii: "Am rămas şocată. E de la Beyonce"

23 iulie 2014 18:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Narcisa, singura femeie pe care Guţă a dus-o în faţa altarului, e convinsă că Beyonce de România vrea să o distrugă psihic. Femeia spune că tânăra i-a trimis la poartă mai multe cadouri... otrăvite.

Zilele trecute, Narcisa a găsit în faţa porţii un scaun cu rotile, un baston şi un topor, dar şi un sarpe, băgat într-un coş de gunoi. Femeia a trecut printr-un adevărat şoc şi e convisă că Beyonce de România, însărcinată în aproape nouă luni cu copilul lui Guţă, a pus totul la cale.

"Individa care e cu Guţă îmi trimite tot felul de nebunii la poartă. Umblă cu lucruri necurate. Sunt şocată", a spus ea, la Acces Direct.

Narcisa spune că nu are de gând să-l lase vreodată pe Guţă, deoarece la mijloc e dragoste adevărată. În schimb, Beyonce nu face decât să-şi urmărească, în primul rând, interesul financiar.

"Avem un copil, sunt nişte ani în spate... El a venit mereu acasă, nu m-a ocolit... Când un om nu te vrea, nu te sună, nu vine la tine. Eu sper că el se va linişti lângă mine şi lângă Alberto. Dacă Guţă o duce la bisercă, eu mă retrag. Pe Dumnezeu nu poţi să îl minţi. Eu mă simt specială în faţa lui Guţă, pentru că s-a cununat cu mine în faţa lui Dumnezeu. Nu am putut să ne căsătorim şi în acte, pentru că e averea lui, îl înţeleg", a mai spus bruneta.

Mai multe