Ce a gătit maestrul Horia Vîrlan pentru petrecerea de ziua lui
Gazda emisiunii “Mama mea găteşte mai bine” de la Prima Tv, ale cărei filmări pentru un nou sezon au început deja, şi-a aniversat duminică ziua de naştere acasă, iar luni, la fimări.
Horia Vîrlan a împlinit 55 de ani şi s-a întrecut pe sine în ceea ce priveşte meniul pregătit pentru invitaţi. Astfel că, de ziua lui, în doar 2 ore şi jumăte, maestrul a gătit la foc automat pentru a-şi primi invitaţii cum se cuvine. “Felurile de mâncare au fost Butterfish (peşte marin bogat în omega3), orez negru cu unt, am gătit pentru Ileana, fiica mea, carne de vită, icre de somon şi crap amestecate, pastă libaneză cu ardei copţi şi nuci, guacamole (sos pe bază de avocado), plăcintă dobrogeană, la care m-a ajutat şi Ileana, un sos de gălbiori şi garnitură de legume. Deserturile au fost facute de cineva de încredere, cineva care tot timpul îmi face prăjituri bune”, ne-a povestit prezentatorul de la Prima TV, care le-a adus şi colegilor prăjituri şi tort.