Ce a păţit Carmen Şerban după ce a cântat în Dubai: "Mă mărit!"

15 ianuarie 2018 23:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ce prespective i s-au deschis cântăreţei Carmen Şerban în noul an! Artista a animat atmosfera la o petrecere privată în Dubai unde a fost invitată să cânte înainte de Crăciun. După chef, interpreta a trecut printr-o întâmplare care a făcut-o să le povestească prietenilor că în 2018 va ajunge cel mai probabil în faţa altarului.

Discretă cu viaţa personală, Carmen Şerban a povestit că semnele pe care le-a primit în noului an o fac să creadă că în 2018 se va mărita. Extrem de credincioasă, artista exclude o ceremonie la Starea Civilă.

"Îniante de Crăciun, am fost invitată cu trupa să cântăm la o petrecre discretă în Dubai. A doua zi, am vizitat celebrul hotel Burj Al Arab, unde de la intrare ni s-au cerut, în bani româneşti,  două milioane de lei vechi, pentru o cafea, doar ca să intrăm. În timp ce urcam scările, eram cu spatele, şi nu am văzut că s-a terminat banda. Am căzut ca o toantă! Nu am tras o asemenea căzătură în toată viaţa mea. După întâmplarea asta, mi-am spus, aşa cum se zice şi în popor, că anul ăsta mă mărit! O să plecăm din nou la un chef acolo, pentru că oamenilor le-a plăcut de mine", a povestit artista la emisiunea "Agenţia Vip". Întrebată dacă este cineva în viaţa ei după ce recent în presă au apărut informaţii că solista s-ar fi despărţit de instrumentistul Giani Tocilă, Carmen Şerban a lăsat să se înţeleagă că lucrurile sunt roz în viaţa ei amoroasă. 

"Sigur că am iubit, dar nu am un inel. Nu m-a cerut nimeni. Am un inel pe care îl port, de la cineva care s-a dus. Chiar nu vreau să mă mărit. Am zis şi eu aşa. Nu vreau să semnez actele. Ai mei s-au mai cununat în urmă cu trei-patru ani şi au o relaţie de 47 de ani. Nu este un păcat. Cununica civilă o exclud, poate religoasă să fac, dacă vreau vreun copil", a competat interpreta.  

La finele anului 2017, artista a fost în centrul atenţiei după ce a filmat un videoclip în Biblioteca Facultăţii de Medicină, stârnind un adevărat scandal. 

Mai multe