Ce a primit Andreea Esca de la o admiratoare FOTO

15 aprilie 2015 10:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Esca (42 de ani) ne-a obişnuit cu apariţiile ei sobre, la Ştirile Pro TV, dar iată că ştirista are, uneori, chef de glume şi adoră să iasă din tipare. De curând, după ce a prezentat jurnalul îmbrăcată în port tradiţional românesc, aceasta a primit un cadou inedit.

Îndrăgita prezentatoare tv a publicat, recent, pe pagina personal de Facebook, câteva fotografii pe care aceasta mărturiseşte că i le-a trimis una dintre telespectatoarele ei.

Andreea Esca a fost încântată de gestul acesteia, care a fotografiat-o pe vedetă la jurnalul de seară, de Paşte, când a purtat o superbă ie românească.

“Am primit aceste poze de la o telespectatoare căreia i-a plăcut foarte mult ia pe care am purtat-o ieri, la ŞtirileProTV ! Vă mulţumesc!”, a scris Andreea Esca, în dreptul pozelor cu pricina.

Reacţia prietenillor virtuali a venit în cel mai scurt timp: “Ai fost foarte frumoasă, te admir!”, “Ador această ie, îţi stă foarte bine”, “Am văzut, îţi stă minunat, eşti foarte frumoasă”, “Foarte inspirat! Foarte frumos! Super!”, “Am admirat-o toată seara. Superbă!”, “Şi mie mi-a plăcut. Foarte frumoasă!”, “Îmi placi foarte mult, Andreea, cu întreaga ta familie...”, au scris fanii încântaţi, pe reţeaua de socializare.

Andrea Esca are o familie fericită

Andreea Esca și Alexandre Eram (44 de ani) reprezintă unul dintre cele mai solide cupluri mondene româneşti. Amândoi sunt mereu cu zâmbetul pe buze şi, de fiecare dată, foarte fericiți unul în preajma celuilalt, dar şi alături de copiii lor. Esca s-a căsătorit cu Eram în urmă cu mai bine de 14 ani. Cei doi au împreună doi copii, Aris şi Alexia, în vârstă de 11 şi, respectiv, 14 ani.

Mai multe