Ce-a spus Szobi Cseh atunci când a aflat că suferă de cancer! Povestea de viaţă a cascadorului, la “Destine ca-n filme”!

5 august 2014 18:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iuliana Marciuc va arăta destinul lui Szobi Cseh, în această seară la ”Destine ca-n filme”. Află cum a reacționat celebrul cascador, când a aflat că s-a îmbolnăvit de cancer.

Destinul aproape incredibil al cascadorului Szabolcs Cseh, cunoscut tuturor ca Szobi Cseh, va fi prezentat în această seară la TVR 2, la ”Destine ca-n filme”. El este cel care a revoluţionat scenele de luptă şi acţiune din filmul românesc, sfidând moartea de dragul artei şi al spectatorilor din sala de cinema. Este întruchiparea bărbăţiei şi a curajului, un om care a continuat să îşi facă meseria chiar şi după ce şi-a rupt toate oasele din corp. L-a oprit însă o boală crâncenă şi nemiloasă.

Szobi Cseh, cel mai mare cascador al României, s-a stins din viață vineri. Într-un interviu acordat Iulianei Marciuc, la sfârșitul anului trecut, cascatoul a mărturisit că a fost șocat, când a aflat ce boală a pus stăpânire pe corpul său.  

”Mamă, atunci am avut un șoc! Am simțit de două ori, că mă duc, conștient. Mi-era rușine să stau de vorbă cu Dumnezeu, să mă rog, pentru că am făcut atâtea tâmpenii, poate trebuia să cedez... ”, a mărturisit cascadorul, pentru ”Destine ca-n filme”.

Mai multe