Ce apariție! Monica Anghel a atras toate privirile cu noua ei siluetă la un eveniment

21 noiembrie 2017 22:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Monica Anghel a intrat în schimbări majore cu privire la aspectul ei. Aceasta a făcut furori la "Gala Femeilor de succes" din România. Vedeta a dezvăluit recent cum a reușit să slăbească 9 kilograme și cum își menține noua siluetă.

Monica Anghel și-a etalat noua siluetă la un eveniment monden care s-a desfășurat la un local din București unde au fost prezenți nume celebre precum Andreea Marin, Ozana Barabancea, Iulia Albu și mulți alții. Într-un costum negru de catifea, cu ruj roşu pe buze şi un zâmbet contagios, Monica a fost în centrul atenţiei la Gală. 

Aceasta a declarat recent cum a reușit să slăbească și ce consumă ea pentru a avea această siluetă de invidiat. Deși, în trecut, vedeta a suferit mult, atât fizic cât și emoțional, își dorește să fie diferită și unică.

„Am slăbit 9 kg într-o lună şi jumătate. Am apelat la un doctor să mă ajute să slăbesc. I-am spus că visez tort, pâine, covrigi, bere, şi m-a întrebat dacă vreau să introduc aceste alimente în alimentaţie, dar i-am spus nu", a declarat Monica Anghel în cadrul unei emisiuni TV.

Aceasta mănânca multe legume care îi asigură vedetei o masă completă. ”Ardei gras roşu la masa de prânz şi ... nu doar atât. Am şi o branză light. Îmi iau pacheţel cu mine, trebuie sa mă hrănesc corespunzător când sunt plecată”, a mai mărturisit Monica Anghel.

Mai multe