Ce apropiat e Bartoș de Smiley: «E prietenul pe care mi l-am dorit şi şi-l doreşte orice om»

26 iulie 2018 20:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

În urmă cu 35 de ani se năştea la Piteşti Andrei Tiberiu Maria sau Smiley de acum, fost solist al trupei Simplu, compozitor şi vedetă PRO TV. Printre cei care l-au ajutat de-a lungul anilor s-au numărat artiști de valoare, inclusiv Ioan Gyuri Pascu.

Cooptat în trupa Simplu, el a lucrat multă vreme cu  marele compozitor Marius Moga. Apoi a colaborat cu Loredana Groza şi cu soţul ei, Andrei Boncea, iar în urmă cu 10 ani şi-a înființat  HaHaHa Production, unde are propria echipă muzicală, în frunte cu Şerban Cazan.

De peste 7 ani face echipă cu Pavel Bartoş la „Românii au talent” şi la „Vocea României”, devenind şi rude prin alianţă: „Andrei e prietenul pe care mi l-am dorit şi probabil că şi-l dorește orice om. Aşa că de la a noastră prietenie până la a noastră înrudire pasul a fost unul firesc şi dorit de ambele părţi. Iar cea mai fericită din această înrudire e finuţa lui, Sofia. Iar mie şi lui Andrei nu ne rămâne decât să ne bucurăm de aceste lucruri, sper eu, toată viaţa. La mulţi ani, Andrei!”, i-a urat Pavel Bartoş, prin intermediul Click!, la ceas aniversar. 

Mai multe