Ce ar face Dorian Popa pentru un milion de dolari. Iubita lui ar fi dezamăgită

4 februarie 2018 15:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dorian Popa a primit mai multe provocări pe canalul personal de Youtube și a făcut față la toate. Dar unele întrebări primite de la prietenii săi virtuali l-au pus în dificultate și l-au constrâns să fie în totalitate sincer. Iubita sa cu siguranță nu va fi fericită să audă ce a declarat artistul, pentru că cele mai importante întrebări au implicat-o chiar pe ea, iar Dorian a răspuns prompt la fiecare.

Da, și-ar înșela iubita. Acesta a fost răspunsul său, însă nu pe gratis. Artistul a fost întrebat dacă pentru suma de 1 milion de dolari ar face acest lucru, a stat puțin pe gânduri, iar apoi a recunoscut afirmativ. 

Chiar dacă mărturisirea sa infidelă a fost făcută cu curaj, Dorian a încercat să se scuze, spunând că nicio iubită nu ar fi deranjată să fie înșelată, iar iubitul ei să vină acasă cu 1 milion de dolari. Acesta crede că este scuzabil să înșeli și a mărturisit că pentru 1 milon de dolari ar face orice. 

Artistul a răspuns afirmativ de fiecare dată când a fost întrebat dacă ar face un anumit lucru pentru 1 miilon de euro. Atunci când a fost întrebat dacă ar poza nud pentru acea sumă, nu numai că a răspuns afirmativ, ci a mărturisit că ar poza gol și pentru 50 de mii de euro. 

O singură întrebare i-a pus capac, răspunzând cu nu. Dorian Popa nu și-ar tăia un picior pentru suma de 1 milion de euro. "Pentru 1 milion de euro nu-mi-aș tăia un picior", a declarat Dorian pe canalul de Youtube.

Mai multe