Ce ar face Gabriela Cristea dacă i-ar lua locul Vioricăi Dăncilă

11 iunie 2019 14:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cu o carieră de 25 de ani în televizune, Gabriela Cristea ar fi tentată să schimbe macazul spre politică. Într-un un exerciţiu de imaginaţie, prezentatoarea tv s-a amuzat copios când a fost provocată să răspundă ce ar face dacă ar ocupa fotoliul Vioricăi Dăncilă la Palatul Victoria. Vedeta, aflată în prezent în concediu de maternitate după ce în luna martie a născut al doilea copil, i-a dat câteva sfaturi de estetică premierului pentru a-şi cizela imaginea, pe sticlă.

Gabriela Cristea (44 de ani) lucrează de la 19 ani în televiziune şi s-a adaptat vremurilor, trecând de la o emisiune la alta, de dragul audienţei. Prezentatoarea s-a axat în ultimii ani pe show-urile matrimoniale pe care le-a prezentat la Antena 1, Kanal d şi Antena Stars. Aflată în prezent în concediu de maternitate, bruneta i-a povestit Cristinei Şişcanu cum este viaţa cu doi copii. Vedeta a subliniat că statul ar trebui să aloce mai mulţi bani pentru indemnizaţiile de creştere şi a afirmat că s-ar descurca să urmeze o carieră în politică. Întrebată ce ar face dacă ar fi în locul Vioricăi Dăncilă ( 55 de ani), Gabriela Cristea s-a amuzat teribil, dar a explicat printre altele că ar lucra în primul rând la imagine.   

"Înainte de toate, m-aş tunde şi mi-aş mai da puţin din machiajul ăla jos. Este prea mult, chiar şi pentru televiziune. Asta aşa ca o chestie mondenă. Şi cocul ăla perfect...Să fie sănătoasă. Nu aş vrea să fiu în postura doamnei", a spus Gabriela Cristea, mai în glumă, mai în serios. 

Gabriela Cristea vrea să crească natalitatea

Întrebată ce măsuri ar lua dacă şi-ar face debutul în lumea politică, gabriela Cristea a subliniat că ar vrea să crească natalitatea, fiind chiar ea un exemplu în acest sens. După mulţi ani în care nu a reuşit să rămână însărcinată şi a făcut diferite tratamente, iată că în ultimii doi ani, a reuşit să devină mamă nu o dată, ci chiar de două ori. Vedeta şi soţul ei Tavi Clonda sunt părinţii unor fetiţe superbe, ultima venită pe lume în luna martie.  

 "Aş fi buna de politician. M-aş lupta pentru creşterea natalităţii, pentru că Tomânia suferă la acest capitol. Indemnizaţiile de creştere copil ar trebui acordate pentru fiecare copil în parte, iar mamele lăsate să obţină venituri part-time şi pe perioada în care stau acasă cu bebeluşul, aşa cum prevăd legile din alte ţări", a mai spus vedeta.  

Citeşte şi:

Gabriela Cristea, plimbată în cărucior de soț: «Eu nu mai pot să merg»

Gabriela Cristea, extenuată după cea de-a doua naştere: «Am senzaţia că nu am mai dormit de cinci ani»

Mai multe