Ce artist a înlocuit cafeaua cu pălinca la filmări

15 august 2016 15:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oamenii din Ţara Oaşului ştiu să facă treabă! Cu o gură de pălincă de dimineaţă, mută şi munţii. Ne-o demonstrează solistul de muzică populară Viorel Pop care, deşi era rupt de oboseală, a rezistat eroic la filmările a două videoclipuri.

Cu patru zile înainte de filmări, artistul muncise pe rupte. A cântat la evenimente private şi reuşise să doarmă adunat doar câteva ore. Cu toate acestea, s-a prezentat plin de energie la filmările pentru ultimele sale videoclipuri: „Beu pălinca cu mărgele” şi „Nu ştiu io, muri-oi oare?”. „Ne-am cocoţat pe munte, la Turţ-Băi, şi acolo le-am filmat pe amândouă în timp record – doar 6 ore. Cum am rezistat? Am agâţat într-un copac o sticlă de pălincă, producţie proprie, şi, când simţeam că mă răpune somnul, mai luam o gură mică. Păi pălinca este elixirul natural al rezistenţei. O gură face cât zece cafele şi asigură şi voia bună!”, a mărturisit Viorel Pop.

Videoclipurile au fost lansate deja pe site-ul lui, artistul dorind să-şi onoreze promisiunea făcută public în urmă cu câteva luni, aceea de a lansa noi piese. O dată cu muzica reprezentativă a zonei unde trăiește, artistul evidențiază în imagini și frumusețile locurilor, porturilor și tradițiilor din Țara Oașului.

Mai multe