Ce artist român a recunoscut că este atras de bărbaţi

12 ianuarie 2018 21:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Orientarea sexuală este încă un subiect controversat în România, însă mai mulţi artişti încep să-şi confirme atracţia pentru sexul opus. Artistul care a confirmat de această dată este un fost concurent al emisiunii "Uite cine dansează", dar este cunoscut şi ca solist şi compozitor.

Cântăreţul, dansatorul şi coregraful Emil Rengle a mărturisit că este bisexual, chiar pe canalul său de Youtube, unde încurajează tinerii să-şi asculte inima şi să se accepte aşa cum sunt, dar şi că nu este nimic greşit în legătură cu ei. Rengle a făcut declaraţiile având lacrimi în ochi, şi a povestit cel mai dificil moment al vieţii sale, acela când a venit vremea să recunoască familiei că este atras de bărbaţi. Mama artistului l-a acceptat şi l-a iubit în continuare, fără ca nimic să se fi schimbat.

Artistul este cunoscut ca fiind coregraful a mai multor artişti din România, având mai multe colaborări alături de Alexandra Stan, Inna, Alex Velea şi Loredana Groza.

Rengle este şi coregraful principal de la Vocea României, dar a cântat și pe scena UNTOLD, de la Cluj.

Artistul a făcut echipă alături de Dana Budeanu pentru show-ul "Uite cine dansează", însă au trebuit să abandoneze din cauza faptului că Dana s-a accidentat grav.

Mai multe