Ce au în comun Smiley şi Bugs Bunny. Lucrul acesta sigur nu-l ştiai!

27 iulie 2015 12:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Smiley are parte doar de surprize, luni, 27 iulie, ziua în care acesta serbează împlinirea frumoasei vârste de 32 de ani. Cântăreţul a aflat din ”Deșteptarea cu Vlad Petreanu și George Zafiu” că e născut în aceeași zi cu Bugs Bunny.

Astăzi, pentru că e aniversarea zilei de naștere a lui Smiley, băieții de la Deșteptarea, Vlad Petreanu și George Zafiu, s-au gândit să-l celebreze pe artist la Europa FM. Realizatorii l-au sunat cântăreţ ca să-i spună că e născut în aceeaşi zi cu Bugs Bunny, poate cel mai îndrăgit personaj de desene animate din istorie. ”Am mâncat un morcov de dimineață. Acum știu și de ce: Bugs Bunny e în aceeași zodie cu mine. Aceeași zi de naștere. E prima dată când aud asta, deși e personajul meu preferat” a zis Smiley în timp ce băieții de la Deșteptarea glumeau pe seama lui, amenințându-l că la sfârșitul acestei săptămâni va fi celebrat de 100.000 de oameni.

Sâmbătă Smiley cântă alături de Loredana, Holograf, Voltaj, Vunk și Vama la ”Europa FM Live Pe Plajă” într-un spectacol care va celebra muzica bună pe una dintre cele mai mari scene construite vreodată în țara noastră.

Mai multe