Ce avere au avut de împărțit Dana Săvuică și soțul ei la divorț

1 februarie 2016 11:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Un divorț anticipat de toată lumea, dar recunoscut de protagoniști abia la o lună după consumarea faptelor. Dana Săvuică a vrut, conform spuselor soțului ei, să redevină o femeie liberă. S-a întâmplat simplu, la notar, în luna decembrie a anului trecut. Cei doi au o fiică de 22 de ani, așadar nu s-a pus problema custodiei. Lucrurile au fost puțin mai complicate când a venit rândul împărțirii averii.

Dana Săvuică (46 de ani) și Răzvan Stanciu (48 de ani) au spus Adio! unei relații de 25 de ani, din care 22 i-au împărțit din postura de soț și soție. Au rezolvat divorțul rapid, discret, la notar, la sfârșitul anului 2015. N-a știut nimeni până când Dana nu a recunoscut în exclusivitate pentru Click! că este din nou o femeie liberă.

”După 25 de ani de relaţie, am divorţat la notar, în decembrie. E un lucru care trebuia să se întâmple, am familia care mă ajută şi mă susţine. Am prieteni foarte mulţi în jurul meu. Viaţa merge înainte. Fiica mea, Julie, e foarte ok şi poate să judece lucrurile aşa cum trebuie. Mi-a zis doar un singur lucru: «Mami, eu mă bucur pentru tine, vreau să fii liniştită, sănătoasă şi fericită» şi la fel pentru tatăl ei”, a declarat Dana pentru reperterii Click!

Dana și Răzvan au strâns, de-a lungul relației, o mică avere, dacă luăm în calcul proprietățile moștenite sau agonisite în cei 25 de ani. Este vorba despre o clădire veche săsească, în Sebeș, casa bunicilor din Târgoviște din partea Danei, un apartament de trei camere, cu o suprafață de 90 mp, în ansamblul rezidențial Colina Marei, din Sinaia (cumpărat în rate în 2010, pe o perioadă de cinci ani), dar și o vilă în Pipera. Pentru că imobilul din Pipera a fost achiziţionat cu credit, cei doi au luat hotărârea, în vara lui 2015, să-l vândă. Astfel, cu banii obținuți, cei doi au achitat datoria către bancă.

Vânzarea vilei în care soții Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au locuit timp de nouă ani a fost primul semn că cei doi se pregătesc de divorț. Motivul invocat atunci de fostul manechin a fost că locuința de 270 mp era prea mare și prea costisitoare pentru trei oameni și doi câini.

Vila din Pipera are o curte de 230 mp, vedere la lac și ponton. Interiorul este format din trei camere, un dinning, un living, o bucătărie și trei băi. Prețul estimat al vilei era, anul trecut, de 300.000-350.000 de euro. Vedeta o amenajase integral după gustul ei, cu mobilier adus din Indonezia.

Mai multe