Ce băieţel frumos are Dana Nălbaru

14 octombrie 2015 17:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dana Nălbaru (37 de ani) este o mămică împlinită. Artista are doi copii minunaţi, o fetiţă în vârstă de 8 ani şi un băieţel de trei luni.

Solista a devenit pentru a doua oară mămică în luna iulie a acestui an. Ea a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, căruia i-a pus numele Kadri.

Dana a publicat pentru prima oară pe Facebook, o imagine cu fiul său. Micuţul este de-a dreptul adorabil şi îi seamănă leit artistei.

''Aseară Kadri a întins prima oară mâna după o jucărie. La noi e bună dimineaţa veselă, ceea ce vă dorim şi vouă'', a scris aceasta, în dreptul imaginii cu cel mic.

Fosta solistă a trupei HI-Q a devenit mama prima dată în urmă cu opt ani, la aproape doi ani de când s-a măritat cu actorul Dragoş Bucur. Micuţa Sofia a făcut-o pe Dana Nalbaru să privească viaţă cu alţi ochi, iar de atunci ea a şi pus carieră pe locul doi, dedicându-se mai mult familiei sale.

De atunci, artista a tot încercat să îi facă fetei un frăţior, dar nu a fost să fie. În urmă cu doi ani, Dana a şi pierdut o sarcina, iar după acest moment artista a rămas cu greu din nou gravidă.

Mai multe