Ce băieţel simpatic are Kamara!

22 februarie 2016 20:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Kamara Ghedi (40 ani) a devenit tătic anul trecut, la sfârșitul lunii mai, când soția lui, Oana i-a adus pe lume un băiețel de toată frumusețea.

Kamara a devenit tată de băiat anul trecut. Iar evenimentul s-a întâmplat în timp ce se afla în Rusia, la Campionatul mondial de fotbal al artiștilor. De atunci viața lui s-a schimbat radical. Cei doi soți refuză să apeleze la serviciile unei bone, pentru a petrece cât mai mult timp cu fiul lor.

Originar din Africa de Vest, jumătatea de culoare a trupei Alb Negru este a ajuns în Drumul Taberei. Kamara Ghedi se află de 18 ani în România, a mai fost căsătorit și are o fetiţă pe nume Stephanie Sara. De un an și jumătate şi-a refăcut viaţa alături de o altă femeie, pe care a cunoscut-o pe internet. Cei doi s-au căsătorit în secret la 12.12.2012, la ora 12.00, după numai cinci luni de relaţie, cu Oana, o tânără originară din Focşani. Deşi au religii diferite, pentru cei doi acest lucru nu a fost un impediment ca să se iubească. În plus, artistul a spus că fiul său va adopta religia sa, cea musulmană, apoi s-a răzgândit și a susținut că fiul său va decide, atunci când va fi mare, în ce confesiune religioasă să fie botezat.

Mai multe