Ce bea Andreea Marin seara la culcare! A descoperit reţeta din întâmplare

19 iunie 2015 23:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adepta unei stil de viaţă sănătos după ce a avut grave probleme de sănătate în trecut, Andreea Marin îndeamnă pe toţi cei care o admiră să se întoarcă la rădăcini şi să mănânce fructe şi legume proaspete. În bucătăria vedetei tv nu o să găseşti alimente periculoase, ci numai produse care i-au redat brunetei cheful de viaţă.

Andreei Marin îi place să experimenteze în bucătărie. Aşa a fpcut şi vineri seara, când din întâmplare a descoperit o nouă reţeă. A pus în blender o banană, lapte şi câteva frunze proaspete de mentă şi busuioc şi a savuirat o delicioasă băutură. Vedeta a vrut să împărtăşească cu fanii ei preparatul şi a publicat pe reţeaua de socializare ingredientele pe care le-a folosit ca să ajungă la gustul care a impresionat-o pe loc.

"Dac-aţi şti ce bunătate a ieşit din întâmplare! O banană, câteva frunze de busuioc şi mentă proaspăt culese, lapte, un vârf de linguriţă de pudră de ghimbir, amestecate un minut la blender. Atât!", a scris Andreea Marin la descrierea unor fotografii cu noua ei băutură. 

Fosta "Zână" a ajuns la silueta dorită, după ce a urmat mai multe cure de slăbire în câteva clinici de specialitate din Bodrum, Turcia. De aici s-a întors fără 25 de kilograme, dar şi cu reţetele pentru sucurile miraculoase pe care le bea zilnic, pentru a se menţine în formă.

Mai multe