Ce bine arată Camelia Potec, gravidă în luna a şaptea! Vedetele s-au distrat la “OK! RoofTop Party”

21 iunie 2018 13:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Petrecere cu ștaif miercuri, 20 iunie, la MegaMall, în Bucureşti, acolo unde a avut loc evenimentul “OK! RoofTop Party”, organizat de revista “OK! România”. Invitați aleși pe sprânceană, muzică bună și un candy-bar delicios au fost ingredientele serii. Vedetele au respectat dress-code-ul, “Colourful”, şi au făcut parade modei.

Printre cei prezenți la petrecere a fost și Camelia Potec (36 de ani). Fosta campioană olimpică la înot a atras toate privirile cu rochița sa colorată, de vară, dar și cu burtica de graviduță. “Sunt însărcinată în șapte luni, am avut unele momente mai dificile până acum: grețuri, stări de rău și de leșin, am avut și o anemie destul de mare, încă mă zbat cu problema aceasta, acum mănânc multe fructe, legume, mai ales că este și sezonul lor. Medicul mi-a spus că o fie fetiță, încă nu ne-am gândit la nume, dar o să discutăm și cu nașii, să vedem ce zic și ei. Noi ne dorim trei perechi de nași”, a declarat, pentru Click!, Camelia Potec.

Şi alte vedete s-au afișat cu ținute care mai de care mai frumoase! Actrița Eugenia Șerban (48 de ani) a reușit să capteze atenția cu rochița sa scurtă, de culoare bleu, Albertina Ionescu a avut nişte saboţi superbi, galbeni, Oana Roman a ales o ţinută care a avantajat-o, iar Denise Iacobescu, mama Antoniei, a întors, şi ea, multe capete. Monica Bârlădeanu şi Roxana Blagu au optat pentru ţinute pe gât, iar la polul opus, Marisa Paloma, fostă concurentă la “Bravo, ai stil!” (Kanal D), a fost extrem de îndrăzneaţă.

Foarte colorată şi cu un tonus excelent a fost şi Brigitte Năstase. Bruneta avea o rochie de la Dolce & Gabbana, de 1.100 de euro, cu imprimeuri care i se potrivesc perfect: conserve cu dragoste. În picioare, Brigitte a purtat pantofi Valentino, de 700 de euro.

Mai multe